HTML

Malacfül-malacorr

Friss topikok

A világ legkövérebb tacskója

2012.09.11. 12:39 Malacfül

     Fogyókúrára fogják a világ legkövérebb tacskóját. A videón látható, kb. 70 font, azaz kb. 35 kg tömegű, 5 éves simaszőrű tacskónak nagyjából a jelenlegi tömegének a felét kell leadnia.

     Nem tudtak nemet mondani az akkor még AJ névre hallgató kutya nagy, barna szemeinek idős gazdái, ezzel kis híján agyonetették kedvencüket.

  Egészségi állapotuk már nem engedte meg, hogy ellássák a kutyát, ezért egy rokonuk hirdetést adott fel, így került AJ az oregoni állatorvos-asszisztenshez, Nora Vanettához.

    Nora először azt hitte, téves adatokat lát: vagy a tacskó nem tacskó, vagy a 70 font nem 70 font. Ám 2012. augusztus 18-án, amikor megérkezett hozzá a kutya, döbbenten tapasztalta, hogy egy valóban 77 fontos (kb.: 38 kg-os) mogyoróbarna tacskóról van szó. Át is keresztelte AJ-t az Obie, vagyis Dagi névre.

  Vanetta segíteni szeretne Obienek, hogy legalább a jelenlegi testsúlyának a felére fogyjon, ám a kutya túl kövér a tornához, ezért hidroterápiával és a Purina zsír- és kalóriaszegény diétás tápjával adott le néhány kilót.

  Nora sok megerősítést, biztatást kapott az Obie részére létrehotűzott Facebook profilon is.

https://www.facebook.com/BiggestLoserDoxieEdition

ajándékok egy rajongótől

A lelkes szakember szerint a kutya véreredményei jók, sikerülni fog neki az egészségügyi testsúlycsökkentés,  s ezzel reményt ad minden fogyni vágyónak.

   Obienek szüksége lenne fogászati és később plasztikai beavatkozásra is. Talán ez magyarázza, hogy a cikek alatt és a Fb profilon is kiemelt helyet kapott az adománygyűjtő-banner.

   Kíváncsian várjuk, vajon a kutya fogy le, vagy a gazdi számlája hízik-e meg előbb.

Szólj hozzá!

Címkék: állat cuki tacskó obie obei kövér kutya kutya fogyókúra

A bejegyzés trackback címe:

https://malacful.blog.hu/api/trackback/id/tr984769299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása