HTML

Malacfül-malacorr

Friss topikok

Coca-Cola szájfények

2012.09.25. 13:10 Malacfül

Coca-Cola lipsmacker

     A képen látható kis, coca-colás fémdobozban a gyár termékeinek ízét idéző ajakápolók. ajakírok, rúzsok és szájfények találhatóak.

     Jót mosolyogtam, amikor megláttam az első doboz szájfény-válogatást, hiszen egy rajongónak tényleg mindent el lehet adni. Szó szerint mindent. Annak idején a kóla izű gumicukor, rágógumi és a Fanta-szelet is nagy siker volt, ez miért ne lehetne azzá?

   Maga a termék nem váltott ki belőlem klönösebb érzelmeket: az ajakír illata tetszett, de nem igazán hidratál, ellenben enyhén fénylik. Csak egy kicsit. Hidratálónak nem jó, szájfénynek sem vált be, de akkor is poén elóvenni egy kólásdobozból egy kólaízű ajakápolót.

     Magyar nyelvű leírást (mert ez nem volt a dobozon/dobozban) kererstem a termékről, belefutottam legalább három magyar nyelvű cikkbe. Az egyik alatt a hozzásólásokból kitűnt: a termék hibái ellenére is elégedett vele a hozzászólók nagy része.Ők lehetnek az igazi rajongók: kicsit gumicukor ízű, kicsit kevéssé hasznos, de akkor is a "miénk". Nekem az a szörnyű barna szín nem tetszett. Az még elmegy, hogy kólaszínű, de akkor is a több éve megdöglött, megbarnult rúzsokra hajaz.

  Senki nem említette meg a kollekció nagy hiányosságát: nincsen Bonaqua ízesítésű! Azt hiszem, már találtam is egy piaci rést: víz, mint tipikus hidratáló íz.

   Itt meg egy kupak-tégely:

Coca kupak alakú tégely

 

2 komment

Címkék: kóla ajakír rúzs szájfény Coca-Cola

A bejegyzés trackback címe:

https://malacful.blog.hu/api/trackback/id/tr234801769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mankababa 2013.01.02. 21:13:38

Meg tudná valaki mondani, hogy hol lehet venni ilyen szettet?

Fée verte · www.malacful.blog.hu 2013.01.20. 18:05:47

@Mankababa: Westend aluljáró, drogériák. Én legutóbb a Müllerben láttam.
süti beállítások módosítása